d

Elevii Liceului „Constantin Brăiloiu“ din Târgu Jiu, premiați la Concursul Internațional de Arte Vizuale

Elevii Liceului „Constantin Brăiloiu“ din Târgu Jiu, premiați la Concursul Internațional de Arte Vizuale

Săptămâna trecută au fost desemnați câștigătorii primei ediții a Concursului Internațional de Arte Vizuale ”Brâncuși văzut în 145 de portrete”. Concursul a fost organizat de Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” în parteneriat cu Muzeul Național ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și a avut un adevărat succes în rândul tinerilor artiști.

La acest concurs au participat elevi de la 44 de instituții de învățământ vocațional de artă din țară, dar și din străinătate. Elevii Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu au participat cu lucrări, alături de elevi din Republica Belarus, Armenia, Georgia, Cehia, Republica Moldova, Polonia, Ucraina, Lituania și Serbia.

De la Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, 12 elevi au fost premiați pentru lucrările realizate. Este vorba de Crăciun Maria Adelina clasa a-X-a, mențiune, Sanda Iulia clasa a X-a, mențiune, Cioiu Ana-Maria clasa a X-a, premiul I, Boian Simona Mihaela clasa a IX-a, premiul I, Negomireanu Marta clasa a X-a, premiul II, Brănescu Maria clasa a X-a, premiul III, Lăpăduș Cosmina clasa a XI-a, mențiune, Popa Teodora Cristina clasa a XI-a, mențiune, Trif Stefania clasa a XI-a, mențiune, Floarea Ioana Alexandra clasa a XI-a, premiul I, Ana Mărăcine clasa a VII-a, premiul III și Vlădulescu Teodora clasa a II-a, premiul I.

Sursa: Pandurul

Luni-Vineri: 09am ‒ 07pm
Sambata-Duminica: 09am ‒ 05pm

0372.915.721

Str. Victoriei, Nr. 1 Targu Jiu, Judetul. Gorj , Cod Poștal:210234