d

Expozitia de pictură „Fie să renască!” de VALERIU SEPI și NICU COVACI

Expozitia de pictură „Fie să renască!” de VALERIU SEPI și NICU COVACI

? Muzeul Național „Constantin Brâncuși” vă invită joi, 16 martie, ora 18:00 la un eveniment inedit și grandios, expoziția de pictură intitulată „Fie să renască!” semnată de către cei doi legendari ai trupei Phoenix: VALERIU SEPI (singurul „căprar” din muzica rock) și NICU COVACI (fondatorul și liderul formației).

Curatorul expoziției este conf. univ. dr. Zuzu Caratănase.

Trupa Phoenix a fost fondată în anul 1962 la Timișoara și este cea mai longevivă formație rock din lume alături de trupa londoneză The Rolling Stones. În cei 61 ani de existență, formația Phoenix a concertat atât în țară, cât și în străinătate câștigându-și statutul de FORMAȚIE LEGENDARĂ ROCK!

De data aceasta, publicul din Târgu Jiu va intra în contact cu cei doi creatori arhicunoscuți în calitate de pictori, pentru că dincolo de cariera muzicală ei și-au dezvoltat și o carieră de artă plastică, fiind absolvenți ai Facultății de Arte din Timișoara. Au avut numeroase expoziții personale și de grup atât în țară, cât și în străinătate.

Organizatori: Ministerul Culturii și Muzeul Național „Constantin Brâncuși”

Parteneri: Uniunea Artiștilor Plastici din România, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, Fundația „Inter-Art” din Aiud,  Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu.

Luni-Vineri: 09am ‒ 07pm
Sambata-Duminica: 09am ‒ 05pm

0372.915.721

Str. Victoriei, Nr. 1 Targu Jiu, Judetul. Gorj , Cod Poștal:210234