d

Improving Functional Skills Of Students By Using Cinema – Erasmus

Improving Functional Skills Of Students By Using Cinema – Erasmus

Am primit cu bucurie vizita a 24 de elevi si profesori din 3 tari, parte a unui program Erasmus, „Improving Functional Skills Of Students By Using Cinema ” – coordonator: Polonia, parteneri: Romania, Italia, Grecia.

Proiectul este desfasurat de catre Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” din Targu Jiu. Din echipa de proiect fac parte profesorii: Elena Crac, Mocanu Emilia iar coordonator pentru Romania este Rocselana Verdes.

Programul de astazi s-a desfasurat in parteneriat cu Muzeul National „Constantin Brancusi” si Liceul de Arte „Constantin Brailoiu”.

Oleg Chiorescu, Marta Negomireanu, Iulian Sanda, Alexia Cazan, Adelina Craciun, Albert Ciugudean, Anamaria Cioiu, elevi ai Liceului de Arta „Constantin Brailoiu”, coordonati de Catalin Negrea, artist plastic, au organizat un work shop, in cadrul caruia le-au aratat elevilor straini, tehnici de prelucrare a unor imagini digitale folosind diverse soft-uri de specialitate si tehnici diferite.

Activitatea a fost gazduita de Muzeul National „Constantin Brancusi” si integrata in expozitia „Chipul pamantului” a Dacianei Ungureanu.

Luni-Vineri: 09am ‒ 07pm
Sambata-Duminica: 09am ‒ 05pm

0372.915.721

Str. Victoriei, Nr. 1 Targu Jiu, Judetul. Gorj , Cod Poștal:210234