d

SPAȚIU ATEMPORAL. Acum – a fost și va fi!

SPAȚIU ATEMPORAL. Acum – a fost și va fi!

Am dat startul activităților în cadrul parteneriatului încheiat între Muzeul Național „Constantin Brâncuși” și Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu, parteneriat ce se desfășoară pe parcursul unui an calendaristic sub genericul – „SPAȚIU ATEMPORAL. Acum – a fost și va fi!”.

Elevii Liceului de Arte vor desfășura ateliere de grafică, pictură si arhitectură dar și activități de tip hapenning, în incinta muzeului.

Astăzi, directorul Liceului de Arte” Constantin Brăiloiu ” – doamna Daria Haidău le-a prezentat elevilor, in cadrul orelor de istoria a artei, istoria și elementele de arhitectură ale Casei” Barbu Gănescu”.

De asemenea, în cadrul orelor se grafică, elevii au realizat schițe cu elemente de arhitectură specifice stilului neoromânesc, stil arhitectonic al casei care este sediul Muzeului Național „Constantin Brâncuși”. Orele de grafică au fost coordonate de doamnele profesoare Cristina Cioplea și Carmen Cornoiu. De asemenea, am avut sprijinul domnului profesor Pompiliu Ciochia.

Cele mai bune lucrări realizate în cadrul atelierelor vor deveni obiectul unor expoziții ce vor fi vernisate la sediul muzeului.

JOI, 22 OCTOMBRIE 2020 LA 10:30 UTC+03

SPAȚIU ATEMPORAL Acum – a fost și va fi!

Gratuit  · Piata Prefecturii Targu Jiu

Detalii:

Eveniment organizat de Muzeul Național „Constantin Brâncuși” şi Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu

Piata Prefecturii Targu Jiu

Joi, 22 octombrie 2020 la 10:30 UTC+03

Preţ: gratuit

Public  · Oricine, cu sau fără cont de Facebook

În cadrul unui parteneriat încheiat cu Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu, pe parcursul unui an calendaristic, la sediul Muzeului Național „Constantin Brâncuși”, se vor organiza, sub coordonarea profesorilor de la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” o serie de activități cultural-artistice.

Elevii si profesorii vor organiza ateliere de grafică, pictură și arhitectură. De asemenea, vor avea loc comunicări științifice și dezbateri pe teme de istoria artei locale, dar și evenimente de tip „hapenning”.

Luni-Vineri: 09am ‒ 07pm
Sambata-Duminica: 09am ‒ 05pm

0372.915.721

Str. Victoriei, Nr. 1 Targu Jiu, Judetul. Gorj , Cod Poștal:210234