d

Suntem încântați să participăm la ca de-a 4-a ediție Strad’Art – Inspirație!

Suntem încântați să participăm la ca de-a 4-a ediție Strad’Art – Inspirație!

Joi , 1 septembrie, între orele 19,00 -21 00, la Muzeul Național „Constantin Brâncuși” vor avea loc mai multe evenimente cultural-artistice. Activitățile vor debuta cu un experiment de realitate virtuală, două expoziții de artă grafică și se va încheia cu un concert de muzică experimentală, în aer liber, susținut de trupa El Madre și Sorin Șega.Strad Art se desfășoară între 29 august și 4 septembrie, iar organizatorii și-au propus să scrie cu mult entuziasm și pasiune un nou capitol al culturii urbane în Târgu Jiu.

„Inspirație” este tema ediției de anul acesta a festivalului, temă ce cuprinde și ideea de valori prin faptul că valorile ne inspiră și ne ajută să evoluăm și să creăm. Creativitatea stă la baza oricărui proces artistic, însă inspirația face creativitatea să funcționeze și să-i dea identitate.

Plecând de la tema propusă, vă invităm la o serie de intervenții artistice extraordinare, expoziții și alte evenimente, pentru a explora bogăția și diversitatea pe care arta urbană poate să o ofere.

Luni-Vineri: 09am ‒ 07pm
Sambata-Duminica: 09am ‒ 05pm

0372.915.721

Str. Victoriei, Nr. 1 Targu Jiu, Judetul. Gorj , Cod Poștal:210234