d

„Semn.Simbol.Semnificație” – Anca Pașa Deaconu.

„Semn.Simbol.Semnificație” – Anca Pașa Deaconu.

Luni, 5 decembrie, ora 18,00, vă așteptăm la vernisajul expoziției de grafică: „Semn.Simbol.Semnificație”, cu lucrări semnate de artista Anca Pașa Deaconu.
Anca PAȘA-DEACONU (n. 23 aprilie 1978, loc. Cernavodă, jud. Constanța) este o artistă ce abordează pictura, grafica, colajul, fotografia, video, instalația, obiectul etc.
Este licențiată a Universității „Ovidius” din Constanța / Secția Pedagogia Artelor Plastice și Decorative (2000-2004), Masterat la Universitatea Națională de Arte din București / Secția Pictură (2006-2008) și în prezent este doctorandă în cadrul Universității Naționale de Arte din București. Are circa 10 expoziții personale și peste 50 de expoziții de grup. În urma unor participări la diverse manifestări artista a obținut și câteva premii. Este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România.2

De data aceasta, artista ne invită la un „recital” vizual de semne, semnificații și simboluri fortificând un demers bine susținut, autentic și definitoriu într-o etapă concomitentă cu cercetarea sa teoretică (doctorală) ce îl are în atenție de câțiva ani. Amprenta sa stilistică este una diversificată și identifică în mod constant noi formule de (re)compunere compozițională fiind „ancorată pe un tărâm” al planului senzorial, al percepției și al mesajului. Anca Pașa-Deaconu este poziționată sub semnul sensibilității și al rafinamentului în vederea cuantificării unui discurs vizual edificat pe un fundament de certitudini, valori, repere și morfologii geometrice.

Luni-Vineri: 09am ‒ 07pm
Sambata-Duminica: 09am ‒ 05pm

0372.915.721

Str. Victoriei, Nr. 1 Targu Jiu, Judetul. Gorj , Cod Poștal:210234